PVC

Wij werken kwaliteitsvolle raamprofielen van Schuco. Standaard voorzien wij uit eshetisch oogpunt een verborgen afwatering van de profielen. Tevens werken we standaard met een verborgen beslag.
Schuco staat voor hoge prestaties op gebied van design, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Het unieke samenspel tussen deze factoren zorgt voor hoogwaardige oplossingen voor uw ramen, deuren en schuifsystemen.
U heeft keuze uit meer dan 50 renolitkleuren.

Standaard ramen

CT 70
Keuze uit cava, rondo en classic zonder meerprijs.
De hoge isolatie is een van de vele voordelen van het standaard Schuco Corona CT70 raamsysteem. Slanke aanzichten en een zeer efficiente bescherming tegen lawaai kenmerken.
Deze serie met een bouwdiepte van 70mm.
Het CT70 profiel bezit twee omlopende dichtingen.
Ramen kunnen ook worden voorzien van retro profielen en sierdorpels.

 

Super isolerende ramen


Thermo 6 en thermo 8

De uitstekende thermische eigenschappen van het Schuco Thermo6 en Thermo8 maken deze beide series tot de beste energie besparende maatregelen in uw woning. Beide series beschikken over 6 of 8 isolerende kamers.
De sterk isolatie van deze Schuco kozijnen leidt direct tot een lager energieverbruik. Dit verlaagt niet alleen uw verwarmingskosten, maar ontlast tegelijkertijd het milieu door de lagere CO2 uitstoot.

 

 

Schuifsystemen

Het gevoel van vrijheid en ruimte is iets waar de mens veel aandacht aan hecht. Genieten van de rust in de tuin of juist de skyline van een stad. Dit alles is mogelijk door gebruik te maken van schuco schuiframen.
De keuze kan gemaakt worden tussen het standaard schuifsysteem of het HEFschuifsysteem. Deze laatste zorgt voor een zeer soepele bediening. Zij vormen enerzijds de perfecte afsluiting naar de woonruimte, anderzijds de de ultieme vrije doorgang naar terras of balkon. Beide kunnen door ons geplaatst worden met een verzonken dorpel waardoor een kleine opstap mogelijk is.
Wij kunnen u schuifdeursystemen tot 6400mm aanbieden uit 1 stuk.

Contact

Lavens BVBA
Kruisekestraat 391
8940 Wervik
België

TEL : 056 206 459
GSM : 0472 733 857
lavens1@telenet.be
BTW : BE0452 181 138

Realisaties

Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties
Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties
Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties
Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties Lavens BVBA - Wervik-  Realisaties